رانيا منصور تتدافع عن نفسها بعد أن اتهمها بعض المتابعين بالغرور

بعد اتهامها بالغرور .. رانيا منصور توضح وجهة نظرها بعد اتهامها بالغرور .. رانيا منصور توضح وجهة نظرها

أُتهمت الممثلة المصرية ​رانيا منصور​ بالغرور وذلك بعد رفضها إضافة بعض المتابعين على صفحاتها على مواقع التواصل الإجتماعي.

لكن رانيا منصور حاولت أن تبرر وجهة نظرها وتوضح أن سبب ذلك يعود لعدم وجود معرفة سابقة بينها وبينهم، ويجب على الجميع احترام خصوصية الآخر. 

وكتبت منصور عبر صفحتها الخاصة على الفيسبوك: "أنا نفسي أعرف هما الناس بتوع ممكن يا فنانة تقبلى الأدد دول بيفكروا فى إيه!! أقبل الادد ليه أنا معرفكش ولا أنت قريبى ولا صاحبى ولا زمايل فى الشغل ولا معرفة حتى أخليك فى الفريندز عندى بتاع ايه؟؟؟ علشان تتابعنى مثلا طيب ما انت بتابعتنى ايه تانى بقى؟ لو سمحتوا احترموا خصوصيات الناس".

اقرأ أيضاً : كانديس اوينز تشن هجوماً على هاري ستايلز بعد ظهوره بالتنورة

وأضافت في منشور أخر: "يعنى أنا كتبت بوست بطلب فيه الناس تحترم الخصوصية مخلصتش.. أنتى فاكرة نفسك مين وأنتى مش فاتن حمامة ولا منى زكى علشان تتكلمى بالطريقة دى أنتى متكبرة ووجهة نظرك متتقلش أنتى لسه فى بداية طريقك.. طب ما اتدفن بالحيا أحسن ونخلص بقى وكمية شتايم مش لاحقة أرد أصلا ومش حرد بقى بصراحة".

وختمت بالقول: "يعنى أنا أطلب خصوصية عيب لكن هما يشتموا عادى جدا صح!! هو إيه اللى حصل للناس فى إيه على فكرة كل الناس اللى يعرفونى كويس عارفين إنى لا متكبرة ولا مغرورة ولا أى حاجة من دى بالعكس.. بس أنا حرة أعبر عن رأيى أقبل ايه ومقبلش ايه واللى مش عاجبه ما يتابعنيش وشكرا".




النهضة نيوز